Outdoorartikelen

Korting op outdoorartikelen met Natuurpas

Goed voorbereid de Noord-Hollandse natuur in

Natuurliefhebbers die vaak buiten komen, weten het. De juiste kleding, verrekijker of fiets maakt een groot verschil in het veld. Het kan een dag letterlijk maken of breken.  Dankzij de samenwerking met een aantal partners kun je met de Natuurpas voordelig winkelen en ontvang je korting op uiteenlopende artikelen. Bij de winkels van Kompas Outdoor en Karsten Travelstore krijg je korting ter plekke. Laat je adviseren door het deskundige personeel, zodat je goed voorbereid de natuur in gaat. Hou je van vogels kijken? Dan kun je bij Cameraland flink besparen op de aanschaf van een verrekijker.  Goede, kwalitatieve outdoorartikelen zijn niet goedkoop, maar dankzij een aantal aantrekkelijke kortingen voor iedereen binnen handbereik. 

Cameraland

10% korting op verrekijkers

Cameraland biedt een groot assortiment verrekijkers; in totaal meer dan 200 modellen van merken als Canon, Kowa, Leica, Nikon, Steiner, Swarovski en Zeiss. Voor elk budget is er een passende oplossing, voor starters én gevorderden. De adviseurs van Cameraland helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Op vertoon van de Natuurpas ontvang je 10% korting op jouw verrekijker. 

Cameraland
Cameraland

Karsten Travelstore

10% korting op hele assortiment

Karsten Travelstore (Zwaag) is een kampeer- en outdoorwinkel in Zwaag. Of je nu gaat kamperen, wandelen of backpacken, Karsten Travelstore heeft alles in huis voor een geslaagde reis. Met o.a. wandelschoenen, rugzakken, vrijetijdskleding en handige reisaccessoires. Op vertoon van de Natuurpas ontvang je 10% korting  (met uitzondering van tenten en atelierartikelen en niet i.c.m. andere aanbiedingen).

Karsten Travelstore
Karsten Travelstore
Roelf Hovinga
© Cees de Jonge

Ontvang tips van de boswachter

Onze boswachters kennen de mooiste plekjes. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand tips en routes om de Noord-Hollandse natuur te ontdekken.

Naar boven
Weekendje in de natuur

Maak kans op een weekendje in de natuur

Wil jij er even lekker tussen uit? Maak kans op een weekendje weg in de Nederlandse natuur.