Outdoorartikelen

Korting op outdoorartikelen met Natuurpas

Goed voorbereid de Noord-Hollandse natuur in

Natuurliefhebbers die vaak buiten komen, weten het. De juiste kleding, verrekijker of fiets maakt een groot verschil in het veld. Het kan een dag letterlijk maken of breken.  Dankzij de samenwerking met een aantal partners kun je met de Natuurpas voordelig winkelen en ontvang je korting op uiteenlopende artikelen. Bij de winkels van Kompas Outdoor en Karsten Travelstore krijg je korting ter plekke. Laat je adviseren door het deskundige personeel, zodat je goed voorbereid de natuur in gaat. Hou je van vogels kijken? Dan kun je bij Cameraland flink besparen op de aanschaf van een verrekijker.  Goede, kwalitatieve outdoorartikelen zijn niet goedkoop, maar dankzij een aantal aantrekkelijke kortingen voor iedereen binnen handbereik. 

Cameraland

10% korting op verrekijkers

Cameraland biedt een groot assortiment verrekijkers; in totaal meer dan 200 modellen van merken als Canon, Kowa, Leica, Nikon, Steiner, Swarovski en Zeiss. Voor elk budget is er een passende oplossing, voor starters én gevorderden. De adviseurs van Cameraland helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Op vertoon van de Natuurpas ontvang je 10% korting op jouw verrekijker. 

Cameraland
Cameraland

Karsten Travelstore

10% korting op hele assortiment

Karsten Travelstore (Zwaag) is een kampeer- en outdoorwinkel in Zwaag. Of je nu gaat kamperen, wandelen of backpacken, Karsten Travelstore heeft alles in huis voor een geslaagde reis. Met o.a. wandelschoenen, rugzakken, vrijetijdskleding en handige reisaccessoires. Op vertoon van de Natuurpas ontvang je 10% korting  (met uitzondering van tenten en atelierartikelen en niet i.c.m. andere aanbiedingen).

Karsten Travelstore
Karsten Travelstore
Cover magazine 3. LNH

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

Naar boven
Kerkemeertje

1 miljoen m2 natuur erbij in Noord-Holland

Te vaak verliezen we onze groene omgeving. Het is tijd om de natuur in Noord-Holland meer ruimte geven. Voor € 7,50 per m2 stel je een stuk veilig voor de toekomst.