Trouwen in Huis Leyduin

Welkom


Marmerzaal in Huis Leyduin. Foto Boekee Styling. Bruidsjurk Blaque Couture

Zoekt u een stijlvolle, verrassende locatie voor uw bruiloft? Landschap Noord-Holland heeft in Huis Leyduin een bijzondere zaal beschikbaar midden in het bos. Vlak bij de stad, op de grens van Heemstede en Vogelenzang. In de lichte Marmerzaal van ons lichte statige huis is er plek voor maximaal 60 personen en kunt u elkaar het jawoord geven.

Er is ook een mooi basisarrangement beschikbaar van € 1100,- . Wij rollen dan de rode loper voor u uit, poetsen de witte stoeltjes voor u op en serveren u direct na de ceremonie een bruisend glas prosecco met bruidstaart voor 45 personen. Wilt u liever een high wine of een barbeque? Dat kan allemaal. De catering wordt verzorgd door www.gasterijleyduin.nl.

Onlangs zijn wij officieel trouwlocatie geworden voor de Gemeente Bloemendaal. Dat betekent dat met een reservering bij ons de toestemming voor de locatie direct rond is. Met de bevestiging kunt u terecht bij de gemeente die de trouwambtenaar voor u regelt.

Wilt u vrijblijvend een kijkje nemen in het huis, stuur dan een mail. naar Monique van den Haak van Landschap Noord-Holland. Bekijk hier vast de video. Voor reserveringen of cateringarrangementen kunt u een mail sturen naar info@gasterijleyduin.nl Zij maken graag een passende aanbieding voor u.

 

Locaties

Huis Leyduin staat in een prachtig en beschermd bosgebied: Buitenplaats Leyduin. Al wandelend...
Eendenkooi 't Zand ligt midden tussen de bollenvelden van de Noordkop. Het bos rond de 400...