Vaartochten

Gevaren worden door adembenemend watergebied bij Amsterdam

Vanaf 1 april tot en met september 2018 kunt u weer wekelijks mee aan boord van onze zo geliefde vaartochten. Er is dan bijna elke zondag van 13.30 tot 15.30 uur een bijzondere natuurvaartocht door veenweidegebied Ilperveld. U vindt hier alle vaartochten


Ilperveld maart 2017. Foto K. Ros

Vaartochten met uw eigen gezelschap

In overleg organiseren we speciaal voor u een vaartocht voor uw groep. U wordt rondgevaren door een ervaren schipper en er is een gids aan boord die u vertelt over wat u op dat moment ziet. Er is plaats voor 32 personen en de tocht duurt ca. 2 uur. De kosten bedragen € 225 (of € 200 voor Beschermers). Wilt u meer weten of wilt u reserveren? Stuur dan een mail. U kunt tegen betaling koffie, thee of fris bij ons kopen. Horeca-arrangementen zijn niet mogelijk.

Picknick-Vaartochten met uw eigen gezelschap

Vanaf april 2018 is het ook mogelijk om in overleg, een vaartocht met picknick te organiseren. Leuk voor een verjaardagviering of een personeelsuitje. Echter etenswaar en (non-alcoholische) dranken dienen wel zelf geregeld te worden. Indien dit geregeld wordt door een cateraar, dan kan dit de dag van de vaartocht afgeleverd worden bij he Ilperveld, indien mogelijk wordt e.e.a. bewaard in de koeling. U wordt gevaren door een ervaren schipper en er is een gids aan boord die vertelt over het bijzonder landschap en de planten en dieren. U stapt uit op een eilandje in het Ilperveld om aldaar de picknick te nuttigen. Deze tocht is uitsluitend bedoeld voor groepen, er is plaats voor 30 of 27 personen afhankelijk van de boot waarmee gevaren wordt. 
Duur: varen, inclusief excursie aan land, 2 uur, picknick 1 uur. De totaaltijd van de activiteit is 3 uur.
De kosten bedragen € 300 en voor Beschermers € 275.
Wilt u meer weten, of heeft u een vraag stuur dan een 
mail. Ten alle tijden geldt dat we in een natuurgebied zijn en de natuur niet mogen verstoren. Dus: geen lawaai, geen muziek door geluidsdragers of personen. Alle afval dient zelf te worden opgeruimd en worden afgevoerd.

Piratentocht!

Ga op avontuur met een echte piraat! Stap in de piratenboot getooid met een echte piratenvlag. We gaan de schat zoeken, maar op welke van de duizend eilanden van het Ilperveld ligt deze verstopt? Schatkaarten, tips, spelletjes onderweg maken van deze tocht een puur natuur ongevergelijke ervaring. Misschien verkleden jij en je vriendjes of vriendinnetjes je zelfs als echte piraat. Deze activiteit is ook geschikt voor kinderpartijtjes. Leuk voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar. Inclusief limonade en wat lekkers en een echt piratendiploma. Duur ca. 1,5 uur. Alleen mogelijk op woensdag en zaterdag. Reserveer hier


Piratentocht Ilperveld. Foto: K. Ros