Projectmap aanvragen

Dieren als de ree hebben een groot leefgebied nodig en zijn gebaat bij aaneenschakeling van losse natuurgebieden
© Menno Schaefer

Alle informatie samengevat in één handig document

Heb je interesse om te participeren in het Noord-Hollands Natuurfonds, maar lees je liever alles nog even op je gemak door? Vraag dan onze digitale projectmap aan. Hierin geven we je meer uitleg over de werking van het Noord-Hollands Natuurfonds, onze aanpak rondom de financiering en aankoop van grond en lees je de ervaringen van andere natuurliefhebbers die al een bijdrage hebben gedaan. Vul onderstaand formulier in en we sturen je alle informatie (PDF) direct per e-mail toe.

Inclusief een handige kaart van Noord-Holland waarop je onze 97 natuurgebieden ziet én de 11 regio's waarin we met jouw hulp uitbreiding van de natuur willen realiseren. 

Projectmap Noord-Hollands Natuurfonds

Ja, stuur mij de projectmap per e-mail

Relatietype

 

Met de aanvraag van de projectmap geef je ons toestemming om jouw gegevens te verwerken conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij gebruiken de gegevens om je te informeren over het Noord-Hollands Natuurfonds en je op de hoogte te houden over het verloop van de campagne '1.000.000m2 natuur'. Meer informatie over ons beleid t.a.v. persoonsgegevens vind je in de privacyverklaring.

Noord-Hollands Natuurfonds
© Menno Schaefer

1 miljoen m2 natuur erbij in Noord-Holland

Te vaak verliezen we onze groene omgeving. Het is tijd om de natuur in Noord-Holland meer ruimte geven. Voor € 7,50 per m2 stel je een stuk veilig voor de toekomst.

Naar boven
Magazine cover

Ons nieuwe magazine is uit!

Ben je liefhebber van natuur? Kom je vaak buiten en vind je het leuk om nieuwe dingen te ontdekken? Vraag eenmalig gratis ons magazine aan. In ons nieuwe magazine lees je alles over de bescherming van weidevogels in Noord-Holland.