Projectmap aanvragen

Ree
© Menno Schaefer

Alle informatie samengevat in één handig document

Heb je interesse om te participeren in het Noord-Hollands Natuurfonds, maar lees je liever alles nog even op je gemak door? Vraag dan onze digitale projectmap aan. Hierin geven we je meer uitleg over de werking van het Noord-Hollands Natuurfonds, onze aanpak rondom de financiering en aankoop van grond en lees je de ervaringen van andere natuurliefhebbers die al een bijdrage hebben gedaan. Vul onderstaand formulier in en we sturen je alle informatie (PDF) direct per e-mail toe.

Inclusief een handige kaart van Noord-Holland waarop je onze 97 natuurgebieden ziet én de 11 regio's waarin we met jouw hulp uitbreiding van de natuur willen realiseren. 

Projectmap Noord-Hollands Natuurfonds

Ja, stuur mij de projectmap per e-mail

Relatietype

 

Met de aanvraag van de projectmap geef je ons toestemming om jouw gegevens te verwerken conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij gebruiken de gegevens om je te informeren over het Noord-Hollands Natuurfonds en je op de hoogte te houden over het verloop van de campagne '1.000.000m2 natuur'. Meer informatie over ons beleid t.a.v. persoonsgegevens vind je in de privacyverklaring.

Cover magazine 3. LNH

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

Naar boven
Kerkemeertje

1 miljoen m2 natuur erbij in Noord-Holland

Te vaak verliezen we onze groene omgeving. Het is tijd om de natuur in Noord-Holland meer ruimte geven. Voor € 7,50 per m2 stel je een stuk veilig voor de toekomst.