Primeur voor Beschermers

Noord-Hollands Natuurfonds
© Menno Schaefer
Datum
di. 18 augustus 2020

Projectmap Noord-Hollands Natuurfonds vanaf vandaag beschikbaar

Na maanden van voorbereiding is het eindelijk zover. Onze campagne ‘1 miljoen m2 natuur’ is begonnen.  Als primeur kregen vandaag 1.000 Beschermers een projectmap in de brievenbus met alle achtergrondinformatie over het Noord-Hollands Natuurfonds. Wij hopen dat zij onze campagne een vliegende start gaan geven.

De projectmap is samengesteld voor betrokken natuurliefhebbers die onze campagne willen steunen. In verschillende artikelen leggen we uit wat onze aanpak en ambitie is voor aankoop van natuur en we laten je zien hoe eerdere aankopen hebben uitgepakt. Verder kom je inspirerende verhalen tegen van donateurs en bevat de map een handige uitvouwbare kaart van Noord-Holland. De kaart laat zien in welke regio’s we natuur willen kopen en geeft een korte impressie van onze natuurgebieden.

cover M4 2023

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

 

Naar boven