Win een overnachting

Juffertje in het groen
© Juffertje in het Groen - inrichting vakantiehuisje

Wegdromen bij het water, in een boot of vakantiehuisje

Wie wil er niet midden in de natuur wakker worden? En dan ook nog bij het water! Doe mee met onze winactie en maak kans op een van de vijf overnachtingen voor twee personen in natuurgebied Eilandspolder. In dit oud-Hollandse landschap lijkt het alsof de tijd heeft stil gestaan en kun je genieten van prachtige natuur en pittoreske dorpjes. Er zijn twee bestemmingen. Wordt het een overnachting in vakantieboot Frederiek en zet je straks zelf de koers uit op het water? Of word je ontspannen wakker met een kop koffie op het terras van vakantiehuisje 'Juffertje in het groen'? Meld je aan voor deze unieke kans en geniet samen met je partner of vriend(in) van de rust en ruimte op het Noord-Hollandse water. 

5 prijzen beschikbaar. Doe mee vóór 30 september

Meld je vóór 30 september aan en maak kans op een overnachting in vakantiehuisje 'Juffertje in het groen' (3x t.w.v. € 125,-) of op vakantieboot 'Frederiek' (2x t.w.v. € 160,-). Meer informatie over de twee bestemmingen vind je hieronder. Er worden 5 gelukkige winnaars getrokken. Via onderstaand formulier is deelname zo geregeld.

Ja, ik maak kans op een gratis overnachting

Mijn gegevens zijn:
Ik ga akkoord met actievoorwaarden. Landschap Noord-Holland mag mij informeren over de activiteiten van de organisatie.

Actievoorwaarden

Deelname is mogelijk tot 30 september 2018. In de eerste week van oktober krijg je per e-mail bericht over de uitslag. De prijs is een waardebon voor een gratis overnachting (op maandag t/m donderdag) voor 2 personen, inclusief schoonmaakkosten en exclusief ontbijt. De waardebon kan verzilverd worden t/m 31-12-2019. Alle deelnemers ontvangen automatisch onze maandelijkse nieuwsbrief met activiteiten en routes in de Noord-Hollandse natuur. Als je hier geen op prijs stelt, kan je je via de afmeldlink in de e-mail snel en makkelijk uitschrijven. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Meer informatie over ons beleid t.a.v. persoonsgegevens vind je in de privacyverklaring. Het kan zijn dat wij je eenmalig bellen om te vragen of je ons werk wilt steunen met een donatie. Wil je niet gebeld worden? Laat het ons even weten via e-mail.

Vakantiehuis 'Juffertje in het Groen'

Het Juffertje is een vakantiehuisje, verscholen in het riet op een steenworp afstand van natuurgebied Eilandspolder. Hier kun je heerlijk tot rust komen, midden in de natuur. Er zijn fietsen en kano's beschikbaar waarmee je de prachtige omgeving kunt verkennen. En daarna is het heerlijk relaxen op het terras aan het water of je duikt lekker het bad in.

Meer informatie

Ontbijt- en lunchservice

Tijdens je verblijf kun je een ontbijt en/of lunch laten bezorgen. Let op, deze service is voor eigen kosten.
Juffertje in het groen - waterkant
© Juffertje in het groen - aan de waterkant

Vakantieboot 'Frederiek'

Overnachten op een klassieke platbodem

Vakantieboot Frederiek ligt tussen het riet, grenzend aan natuurgebied Eilandspolder. Met deze klassieke platbodem kun je varend de omgeving verkennen. Bijvoorbeeld langs de pittoreske dorpjes Grootschermer, De Rijp en West Graftdijk. Of je kiest voor het Alkmaarmeerder. Onderweg kun je op allerlei plaatsen aanmeren en genieten van een maaltijd of drankje. Je hebt geen vergunning nodig om met deze boot te varen.

Meer informatie
Vakantieboot Frederiek
© Vakantieboot Frederiek - op het water
Magazine nr. 3 2018

Vraag gratis het natuurmagazine aan. Op=op

Ontdek de Noord-Hollandse natuur. In het magazine lees je deze keer alles over vleermuizen, stuivende duinen, bessen en nog veel meer. Inclusief uitneembare wandel- en fietsroute in de Eilandspolder.