Tickets MOOOISTE 2019

Voor een hele dag leuke dingen doen betaal je € 7,50 per persoon. Met een ticket heb je toegang tot alle activiteiten, zoals het Natuurcollege van Arjan Postma, het survivalveld voor kinderen en de rondleidingen. Ook ontvang je onze speciale boswachtersroute met opdrachten (inclusief cadeautje na afronding).  Tickets zijn nu al online te koop of ter plekke aan de kassa (indien nog beschikbaar!). Voor donateurs is een beperkt aantal gratis tickets gereserveerd onder optie 2. Wees er snel bij, want OP = OP.

Let op! Na het boeken van je tickets, ontvang je een bevestiging per e-mail. Neem deze mee naar het festivalterrein, zodat we bij de kassa jouw toegangsbewijs kunnen overhandigen. 

1. Koop tickets

Wees zeker van toegang tot het festival en koop je tickets vooraf. Bestellen is makkelijk. Kies het aantal personen, vul je gegevens in en betaal via iDeal.
 

Word donateur en krijg gratis tickets

Koop tickets
MOOOISTE Landschapsfestival 2017
© Dutchphoto

2. Bestel gratis tickets

Er is een beperkt aantal gratis tickets beschikbaar voor onze donateurs. Daarbij geldt een maximum van 4 tickets per donateur. Houd je donateursnummer bij de hand (zie Natuurpas).

Bestel tickets
MOOOISTE Landschapsfestival 2017
© Cameraland

Festivalvoorwaarden

  • De gratis rondleidingen met gids kun je vooraf boeken

  • Voel je vrij om je eigen eten en drinken mee te nemen. Uiteraard kun je ook terecht bij Gasterij Leyduin of één van de  foodtrucks op het terrein.

  • Parkeren van fietsen en auto's is alleen toegestaan op de aangegeven plekken. 

  • Parkeerkosten voor auto's zijn € 7,50. Betalen ter plaatse.

  • Buitenplaats Leyduin is een prachtig, maar ook beschermd natuurgebied. We vragen je vriendelijk om je netjes te gedragen. Ruim je afval op, blijf op de paden én verstoor de natuur niet.

  • Honden zijn welkom mits aangelijnd. Zorg ervoor dat je hond geen overlast geeft voor andere bezoekers.

  • Op het festival worden foto’s en filmpjes gemaakt voor promotiedoeleinden. Zodra je het terrein betreedt, geef je toestemming voor het fotografen/filmen van je aanwezigheid.

  • De activiteiten op het festivalterrein zijn alleen toegankelijk met toegangsbewijs en tijdens de openingsuren: van 10.00 tot 17.00 uur. Toegang tot het natuurgebied is van zonsopkomst tot zonsondergang.

  • Na afloop van het evenement ontvang je per e-mail een uitnodiging voor een kort bezoekersonderzoek. Deelname is vrijwillig, we horen graag jouw mening.

  • We kunnen helaas geen tickets terugnemen, ook niet bij slecht weer. 

Magazine nr. 2

Vraag gratis natuurmagazine aan. Op=op

Ontdek de Noord-Hollandse natuur. In het zomernummer lees je alles over lepelaars, libellen en de wolf. Met fietsroute (23 km) door de veenweiden bij Spaarnwoude.

Naar boven