Theater, dans en muziek MOOOISTE

Café de Vriendschap
© Café de Vriendschap

Pop-up dance op het water

Je komt aanvaren en plots, midden op het water, zijn daar twee dansers. Pop-up Dance maakt dans voor iedereen en overal! Voor MOOOISTE dansen de Alkmaarse Julia Zuurbier en Youri Jongenelen zelfs op een ponton op het water! Huur een bootje of bekijk vanaf de waterkant deze prachtige dansact van Pop-up Dance.

Locatie: Kruissloot, langs wandelroute

Pop-up dance / Rudy Jansen
© Rudy Jansen

Familievoorstelling ' Wilt u honing bij de thee'

Mevrouw Rups woont aan de rand van de polder waar zij de hele dag alleen blaadjes eet en haar cocon breit. Op een dag komt daar ineens de drukke werkbij Kazoem langs vliegen. Mevrouw Rups nodigt hem uit om een kopje thee met haar te drinken. Deze ontmoeting verandert het leven van hen allebei voorgoed. De theatermakers Roeland Aerden en Babs Straalman maakten deze voorstelling voor kinderen tot 10 jaar speciaal voor het landschapsfestival. Ook erg leuk voor ouders.

Locatie: Schoolplein Driehuizen     Tijden: 13:30 en 15:30 uur

Honing bij de thee
© Roeland Aerden en Babs Straalman

Live muziek op het terras aan het water

Live muziek op het terras bij Café de Vriendschap van de Alkmaarse band Jack in the Box. Deze band speelt covers in verschillende genres van de jaren 60 tot en met heden. Country is een belangrijk onderdeel van het repertoire waarbij nummers voorbij komen van Johnny Cash, Ilse de Lange, Dolly Parton en Danny Vera. Maar de band maakt ook uitstapjes naar andere genres, met nummers van de Beatles, Anouk, Katy Perry en Heart. Hun sterke kant ligt dus bij de lichte muziek en dit zorgt voor een intieme sfeer op het terras aan het water. Tussen 12:00 en 17:00 uur.

Locatie: Terras Café de Vriendschap Driehuizen

Jack in de box
© Jack in de box
Spnsorbanner MOOOISTE
© Michel Taanman
Magazine nr. 2

Vraag gratis natuurmagazine aan. Op=op

Ontdek de Noord-Hollandse natuur. In het zomernummer lees je alles over lepelaars, libellen en de wolf. Met fietsroute (23 km) door de veenweiden bij Spaarnwoude.

Naar boven