MOOOISTE 2019

MOOOISTE

Vier de natuur tijdens Landschapsfestival op monumentale buitenplaats

29 september 2019 - van 10.00 tot 17.00 uur - Buitenplaats Leyduin (Vogelenzang)

In 2017 kwamen meer dan 4.000 bezoekers naar Buitenplaats Leyduin om samen te genieten van de bijzondere natuur en alle activiteiten. Het was een groot succes! En nu komt MOOOISTE weer terug. Met een uitgebreider programma, op een groter deel van de buitenplaats. We hebben veel verbeteringen gerealiseerd op Leyduin, dat willen we graag met je delen. Er is voor iedereen wat te doen, van jong tot oud. Als je wilt deelnemen aan de activiteiten op het festivalterrein, heb je een ticket nodig (€ 7,50 per persoon). Tickets zijn online te koop of ter plekke aan de kassa (indien nog beschikbaar). Voor onze donateurs zijn er gratis tickets beschikbaar. 

Boek je tickets      Bekijk het programma      Overzicht excursies

Word donateur en ontvang gratis tickets

Leuk dat je overweegt om MOOOISTE te bezoeken. Buitenplaats Leyduin is één van onze 96 natuurgebieden in Noord-Holland. Met een donatie van € 25,- help je ons om die prachtige natuur te beschermen. Als dank ontvang je gratis tickets (maximaal 4) voor het festival. En nog veel meer!

Bekijk actie
MOOOISTE Landschapsfestival 2017
© Dutchphoto

Kinderactiviteiten voor alle leeftijden

MOOOISTE staat bekend om het grote aanbod aan leuke kinderactiviteiten. Er is voor kinderen van alle leeftijden iets te doen. Van boomklimmen tot insectenhotels maken. Een ideale dag voor het hele gezin.

Bekijk activiteiten
MOOOISTE Landschapsfestival 2017
© Dutchphoto

Natuurcollege door boswachter Arjan Postma

Wie kent hem niet? Boswachter Arjan Postma is bekend van tv, radio en zijn boeken. Hij heeft de kneepjes van het vak bij ons geleerd en deelt met veel passie zijn ervaringen en natuurkennis tijdens het Natuurcollege bij Huis Leyduin.

Lees meer
Arjan Postma
© Cameraland
Sponsor
Magazine nr. 3

Vraag gratis natuurmagazine aan. Op=op

Ontdek de Noord-Hollandse natuur. In het magazine lees je alles over eendenkooien, duinbeken en vlinders. Met wandelroute (19 km) bij Julianadorp en 't Zand.

Naar boven