Gratis proefnummer

Ontvang hét Noord-Hollandse natuurmagazine

Maak vrijblijvend kennis met het magazine. Leer meer over de bijzondere dieren die leven in de Noord-Hollandse natuur en laat je verrassen door de prachtige foto's. Vul hieronder je gegevens in en je ontvangt binnen enkele dagen per post een exemplaar. Gratis en zonder verdere verplichtingen.  Deze actie is geldig zo lang de voorraad strekt. Op=op.

Op dit moment zijn alle magazines op. Het eerstvolgende nummer verschijnt medio mei. Ontvangen aanvragen worden tot die tijd bewaard. Zodra het nieuwe magazine beschikbaar is, sturen we het automatisch op.

Mijn gegevens zijn:
Relatietype
Adres
Ik ga akkoord met actievoorwaarden. Landschap Noord-Holland mag mij informeren over de activiteiten van de organisatie.

Actievoorwaarden

Je ontvangt per post gratis het laatste exemplaar van ons magazine én per e-mail onze maandelijkse nieuwsbrief. Als je geen prijs stelt op de nieuwsbrief, dan kun je je via de afmeldlink altijd snel en makkelijk uitschrijven. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden ter beschikking gesteld. Het kan zijn dat wij je eenmalig bellen om te vragen of je het tijdschrift vaker wilt ontvangen. Wil je niet gebeld worden? Laat het ons even weten via e-mail. Je kunt eenmalig een gratis magazine aanvragen. Indien je in de afgelopen 2 jaar donateur bent geweest of al eerder een magazine hebt aangevraagd, dan is deelname aan deze actie niet mogelijk.

Magazine 1 2019

Vraag gratis het natuurmagazine aan. Op=op

Ontdek de Noord-Hollandse natuur. In het magazine lees je deze keer van alles over de Noordduinen, stinsenplanten en weidevogels. En nog veel meer! Inclusief uitneembare wandelroute door de Noordduinen en de Zandpolder bij Groote Keeten.

Naar boven