Maak kans op een weekendje in de natuur

Huisje in de natuur
© Buitenleven Vakanties

In welk vakantiehuisje word jij straks wakker?

Begin het jaar goed met een heerlijk weekendje weg in de natuur. Laat de hectiek achter je en kom helemaal tot rust in een vakantiehuisje; met z’n 2-tjes, met het gezin of met je beste vrienden. Je hebt keuze uit meer dan 120 accommodaties, op de mooiste plekken in de Nederlandse natuur. Van voormalige boswachterswoningen midden in het bos tot sfeervolle boerderijen of statige landhuizen en kastelen. Wie weet word jij straks wakker op een van deze mooie plekken.

Maak kans op een weekendje in de natuur

We verloten drie waardebonnen t.w.v. € 750 van Buitenleven Vakanties voor een vakantiehuisje naar keuze. Ben jij straks een van de geluksvogels? Meld je aan voor 31 januari 2022. 

Ja, ik wil kans maken op een weekendje in de natuur

Meer natuur dichtbij huis

Zo'n huisje in de natuur klinkt heerlijk. Een paar dagen in het bos, de duinen of op de heide en je komt helemaal tot rust. Dat is wat natuur met je doet. Daar kan toch nooit genoeg van zijn? Wij willen grond kopen, inrichten als natuur en beschermen voor de toekomst. Met jouw hulp zorgen we voor een groene omgeving, dichtbij huis. Doe je mee?

Meer informatie

Koop een stuk natuur vanaf € 7,50 per m2

Investeer mee in het Noord-Hollands Natuurfonds. Samen kopen we grond en maken daar natuur van.
Noord-Hollands Natuurfonds
© Menno Schaefer
cover M3 2022

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute.

 

Naar boven