Kantoor Huis Leyduin

Kantoor Vogelenzang

Uw kantoor in Huis Leyduin

Werken in de rust van het fraaie bos op Buitenplaats Leyduin, dat kan. U komt Huis Leyduin binnen via de vroegere dienstingang waar de bediendes gebruik van maakte. Via een mooie houten trap, bekleed met rode vloerbedekking komt u op de centrale gang voorzien van kroonluchters en een authentieke parketvloer. Er zijn twee verdiepingen elk met een ruimte voor koffie en thee voorziening en er is een keuken met vaatwasser en combi-oven. Ook mag u gebruik gratis maken van de 2 vergaderkamers boven in het huis. In totaal zijn er 12 werkkamers. Veel van de ondernemingen die er gevestigd zijn, hebben te maken met het coachen en begeleiden van mensen op zowel persoonlijk als op zakelijk gebied.

Oorsprong

Huis Leyduin staat op Buitenplaats Leyduin en werd in 1920 ontworpen door architect Andries de Maaker in opdracht van de familie Dorhout Mees. Zij trokken er in met vijf kinderen en de bediendes. Het was het eerste huis op Leyduin dat permanent bewoond werd. De bediendes verbleven op de bovenste verdieping, waar de ramen iets hoger zitten.

Sfeervolle kantoorruimtes

Beschikbaarheid

Zo nu en dan komt er een werkkamer vrij in Huis Leyduin. Prijzen zijn vanaf € 625,- tot € 1050,- per maand inclusief servicekosten. Bij interesse kunt u contact opnemen met onze makelaar Pieter Delsman 023-8200220.

Kantoorruimte Leyduin
Roelf Hovinga
© Cees de Jonge

Ontvang tips van de boswachter

Onze boswachters kennen de mooiste plekjes. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand tips en routes om de Noord-Hollandse natuur te ontdekken.

Naar boven
Weekendje in de natuur

Maak kans op een weekendje in de natuur

Wil jij er even lekker tussen uit? Maak kans op een weekendje weg in de Nederlandse natuur.