Gruttomagazine

Grutto
© Menno Schaefer

Elke maand een nieuw verhaal

In zes maanden tijd moet de grutto in Nederland haar voortbestaan veiligstellen. Het is een periode vol bedreigingen en onzekerheden. Lukt het om een partner te vinden? Hoeveel jongen zullen er groot worden? In een speciaal online magazine lees je elke maand een nieuw verhaal over de grutto. We nemen je mee op avontuur door de Noord-Hollandse weilanden en laten zien hoe sterk en bijzonder onze nationale vogel is. Meld je aan en ontvang maandelijks een update.

Bekijk hier het magazine

Ja, ik wil graag het online gruttomagazine ontvangen

Naam en e-mail
Relatietype
Je ontvangt elke maand per e-mail een update van het gruttomagazine. Dit online magazine verschijnt in zes edities (februari t/m juli) en eindigt automatisch, zonder verdere verplichtingen. Als je geen prijs meer stelt op deze e-mails, dan kun je je altijd snel en gemakkelijk uitschrijven via de afmeldlink onderin elk bericht. Alle gegevens die je voor de aanvraag hebt ingevuld worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden ter beschikking gesteld. We hopen natuurlijk dat je onze actie voor de grutto wilt steunen met een financiële bijdrage. Het kan zijn dat we dit eenmalig aan je vragen per post of e-mail.
cover magazine 1 2022

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute.

 

Naar boven
Zevenstippelig Lieveheersbeestje / Henk van Bruggen

Ontvang gratis ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen. Benieuwd?