Preview 'De mooiste fotolocaties'

Zeerijdtsdijkje
© Olaf Oudendijk

Gratis voorpublicatie van nieuw natuurboek

Ben je benieuwd naar de mooiste plekken in Noord-Holland om foto's te maken? Vraag dan onze speciale digitale voorpublicatie aan van het boek 'De mooiste fotolocaties van West-Nederland'. In deze preview nemen we je mee op reis door vijf natuurgebieden in Noord-Holland. Van de duinen en wadden bij Den Helder naar de veenweides bij Alkmaar en Amsterdam. De inhoud is met de grootste zorg samengesteld door lokale natuurkenners en fotografen. Inclusief overzichtelijke kaarten en handige tips waar je welke soorten wanneer kunt zien. En natuurlijk heel veel mooie foto’s. 

Deze gratis preview van vijf natuurgebieden geeft niet alleen een inkijkje in het boek. Het geeft ook een impressie van de prachtige natuur die wij beschermen. Vul onderstaand formulier in en we sturen je de speciale digitale uitgave (PDF) direct per e-mail toe.

Ja, stuur mij de preview per e-mail

Mijn gegevens
Meer dan 50.000 natuurliefhebbers ontvangen elke maand wandel- en fietsroutes, leuke uitjes, tips van de boswachter en verrassende achtergronden over planten en dieren.

 

Met de aanvraag van de preview geef je ons toestemming om jouw gegevens te verwerken conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Wij gebruiken de gegevens om de preview toe te sturen en je te informeren over onze activiteiten. Meer informatie over ons beleid t.a.v. persoonsgegevens vind je in de privacyverklaring.

fotolocaties cover2
Het boek 'De mooiste fotolocaties van West-Nederland'
cover Magazine2 2021

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

Naar boven