De Wilde Stad

Ontdek de verrassende natuur van Amsterdam

Van de makers van De Nieuwe Wildernis komt op 1 maart een nieuwe bioscoopfilm uit: De Wilde Stad. De film schetst, gezien door de ogen van filmkat Abatutu, een beeld van de stad vanuit een totaal nieuw perspectief, namelijk dat van de vele wilde dieren en planten die de stad bevolken. Voor een groot aantal wilde dieren zijn onze straten, tunnels, waterwegen en gebouwen net zo geschikt en aantrekkelijke om in te leven als een oerbos of nieuwe wildernis. De stad verdringt of vervangt niet de natuur, het is natuur. Een stadse film die de dynamiek, snelheid, kracht, schoonheid en humor van de natuur in een stedelijke omgeving laat zien met verrassende plotwendingen.

Als Noord-Hollandse natuurorganisatie voelen we ons sterk verbonden met Amsterdam en de prachtige natuur in en rondom de stad. De verschijning van de film De Wilde Stad is een feestje om samen met onze donateurs en volgers te vieren!

       
  Help mee om de natuur bij Amsterdam te beschermen. Word donateur en ontvang het prachtige fotoboek 'De Wilde Stad' als welkomstgeschenk! Bekijk aanbod  
       

Ontdek De Wilde Stad

Op 1 maart draait de film De Wilde Stad in de Nederlandse bioscopen. Maar jij kunt de film al een...
Wil je samen met je partner, zoon/dochter of vriend(in) genieten van de bioscoopfilm De Wilde...
Met het indrukwekkende fotoboek ‘De wilde stad’ kun je genieten van de dieren uit de...
Rondom de stad Amsterdam liggen een aantal prachtige natuurgebieden. Klaar om ontdekt te worden....
Speciaal voor onze Beschermers organiseren we een eenmalige, gratis vertoning van de film. Op...