Routebeschrijving

Ons hoofdkantoor is gevestigd in het centrum van Heiloo. U leest hier hoe u ons kunt bereiken per auto of met het openbaar vervoer.

Ons bezoek- en navigatieadres

Rechte Hondsbosschelaan 24a, 1851 HM Heiloo, 088-0064400
Navigatieadres: Schuine Hondsbosschelaan 43

Routekaart_LNH_Heiloo

Per auto vanuit Den Helder

U rijdt via de N9 langs Alkmaar. U neemt de afslag rechtsaf richting Heiloo. U bevindt zich op de Kennemerstraatweg. Bij het eerste verkeerslicht gaat u rechtsaf en de tweede straat linksaf (Willibrordusweg). Na het winkelcentrum Het Loo slaat u rechtsaf. Vervolgens gaat u de Schuine Hondsbosschelaan in. U moet vóór de spoorwegovergang rechtsaf het parkeerterrein oprijden.

Per auto vanuit Amsterdam/Haarlem

Rij via de A9 richting Alkmaar. Op de A9 neemt u de rechterrijstrook (afrit 12). Bij het verkeersplein Kooimeer neemt u de rotonde 3/4. Bij de stoplichten gaat u linksaf richting Heiloo. U bevindt zich op de Kennemerstraatweg. Bij het eerste verkeerslicht gaat u rechtsaf en de tweede straat linksaf (Willibrordusweg). Vervolgens gaat u de Schuine Hondsbosschelaan in. U moet vóór de spoorwegovergang rechtsaf het parkeerterrein oprijden.

Met de trein

In Heiloo stoppen treinen uit allerlei richtingen. Kijk op www.ns.nl voor de tijden. Het station ligt 8 à 10 minuten lopen van het kantoor. Het station aan de kant van het centrum verlaten (rechts), herkenningspunt hierbij is een bloemenzaak. Meteen na de bloemenzaak linksaf, dit is de Holleweg. Linksaf de Bergeonweg inslaan en aan het eind rechtsaf.

Met de bus

Buslijn 167 (deze rijdt tussen de stations Alkmaar en Beverwijk), uitstappen bij halte Slimpad. De looptijd naar het kantoor bedraagt ongeveer 7 minuten.