Balgzand

Boeken

Boekenvoordeel: profiteer van korting op drie prachtige natuurboeken

Speciaal voor onze donateurs bieden we een aantrekkelijke korting op drie prachtige, nieuwe boeken. Elke uitgave behandelt een specifiek landschap waarin van alles is te ontdekken: van de duinen en wadden tot de weidse polders van het Oer-IJ. Laat je verrassen door de boeiende verhalen en achtergronden over de geschiedenis, het landschap en de natuur. Van elk boek vind je hieronder een beschrijving, inclusief een toelichting hoe je het boek met korting kunt bestellen. Voor jezelf of als cadeau voor iemand anders. We wensen je alvast veel leesplezier!

Nog geen donateur? Meld je snel aan voor onze boeken-deal

Bloeiende duinen | € 39,50

‘Bloeiende duinen’ neemt je mee langs het rijkste ecosysteem van ons land. Je ontmoet fascinerend verschillende duingebieden en leert gaandeweg duinbloemen (top 100) kennen. Inclusief 50 hotspot-wandelingen langs de mooiste plekken.

Bestel met € 10,- korting
sfeerbeeld
© Ronald van Wijk

Crossbill Wadden | € 25,95

De Natuurgids Wadden is de nieuwste aanwinst van Crossbill Guides; de bekende serie natuurreisgidsen van Europa. Het boek geeft een uitgebreide beschrijving van de Nederlandse Waddenzee en biedt 28 wandel- en fietsroutes om zelf op pad te gaan.

Bestel met € 6,45 korting
Waddengids sfeerbeeld
© Crossbill Waddengids

Atlas Oer-IJ | € 39,95

Een omvangrijk en rijk geïllustreerd boek over het stroomgebied van het Oer-IJ; een verborgen landschap tussen Alkmaar, Haarlem en Zaanstad. Met veel foto’s, (historische) kaarten en prettig leesbare verhalen over de boeiende geschiedenis van het gebied.

Bestel met € 5,- korting
Oer-IJ vanuit de lucht
© Tom Kisjes

Nog geen donateur? Ontvang één van de boeken als welkomstgeschenk

Ben je geïnteresseerd in één van de drie boeken, maar nog geen donateur? Dan grijp je helaas naast de korting. Maar we hebben een aantrekkelijk aanbod voor je! Als je nu besluit om ons te steunen met een jaarlijkse donatie (vanaf € 25,-) of een maandelijkse bijdrage (vanaf € 2,50) , dan ontvang je één van de drie boeken gratis als welkomstgeschenk! Mooie deal toch? Jij helpt ons om de natuur in Noord-Holland te beschermen en wij helpen jou aan een prachtig boek. Dit aanbod is geldig zolang de voorraad strekt, dus wees er snel bij!

Kies je geschenk

Boekendeal
Magazine 1 2019

Vraag gratis het natuurmagazine aan. Op=op

Ontdek de Noord-Hollandse natuur. In het magazine lees je deze keer van alles over de Noordduinen, stinsenplanten en weidevogels. En nog veel meer! Inclusief uitneembare wandelroute door de Noordduinen en de Zandpolder bij Groote Keeten.

Naar boven