Vivara

10% korting op natuurbeschermingsproducten voor uw tuin

Houders van de Natuurpas ontvangen 10% korting in de Vivara-webshop op het assortiment vogelvoer, voedersystemen en nestkasten. U kunt tijdens het bestelproces gebruik maken van de kortingscode 'NP2017'.

Met de natuurbeschermingsproducten van Vivara geniet u niet alleen zelf van leven in uw tuin, maar draagt u teven bij aan een geschikte leefomgevingen voor tuinvogels, vlinders, vleermuizen en meer. Goed voor u én uw tuindieren dus. Vivara is een van de grootste leveranciers in Nederland en werkt nauw samen met natuurorganisaties. Producten worden aan deze groene partners voorgelegd ter goedkeuring. Zo bent u verzekerd van een product dat de dieren daadwerkelijk helpt.

Vivara ontwikkelt en produceert de meeste producten zelf. Bijna alle producten zijn uniek en exclusief verkrijgbaar bij Vivara. In de eigen voederfabriek wordt elk vogelvoer en elke voedermix zorgvuldig op de behoeften van de tuindieren afgestemd. Alle ingrediënten worden zelf ingekocht, zodat voedermixen alleen de beste bestanddelen bevatten. Via de webshop kunt u 24/7 producten bestellen. De bezorgkosten zijn € 4,99 en vanaf € 25,- wordt uw bestelling gratis geleverd.

 

Bestellen met 10% korting kan via de webshop van Vivara