Hotel het Oude Raadhuis

Monnikenpad-arrangement met overnachting, ontbijt en wandelkaart

Speciaal voor houders van de Natuurpas heeft Hotel het Oude Raadhuis een arrangement samengesteld rondom de wandelroute 'het Monnikenpad' in Egmond. U ontvangt € 15,- korting op de totale arrangementsprijs.

Het Oude Raadhuis is een modern hotel gevestigd in het historische oude raadhuis (1911) in het centrum van Castrium. Er zijn in totaal acht kamers en een suite, verdeeld over drie verdiepingen. Alle kamers, voorzien van eigen badkamer, zijn verschillend ingericht. Een ideaal start- en eindpunt voor een wandeling over het Monnikenpad; een prachtige cultuurhistorische wandeling (8,5 km) over oude dijkjes aan de rand van de duinen. Het Monnikenpad-arrangement van Hotel het Oude Raadhuis bestaat uit:

  • Ontvangst met een Sancti Adalberti Egmonds speciaal streekbier
  • Gratis wandelkaart van het monnikenpad en plattegrond van de omgeving Castricum
  • Gratis bezoek is mogelijk aan abdijmuseum en kaarsenmakerij
  • Hotelovernachting in een luxe tweepersoonskamer met douche en toilet. Driepersoonskamer bij 3 personen van € 65 voor € 55 p.p.
  • Uitgebreid ontbijtbuffet incl. Barista coffee
  • Gebruik van fietsen mogelijk. Voor eigen fietsen is stalling aanwezig.

Reserveer rechtstreeks via manager@hotelhetouderaadhuis.nl of tel. 0251 654100. Indien u bij reservering ‘Monnikenpad’ vermeldt, betaalt u geen € 130,- maar € 115,- op basis van een 2-persoons kamer (excl. toeristenbelasting).
 

 

Hotel het Oude Raadhuis
Dorpstraat 65
1901 EJ Castricum
tel. 0251 - 65 41 00
manager@hotelhetouderaadhuis.nl

Meer informatie en een indruk van de kamers vindt u op de website.