Forteiland IJmuiden

€ 2,50 korting op een bezoek tijdens de publieksdagen

Iedere 1e zondag van de maand is het Forteiland bij IJmuiden geopend. Houders van de Natuurpas hebben € 2,50 korting op toegang tot deze publieksdagen. U kunt gebruik maken van deze actie door bij uw boeking op de website de kortingscode 'NP2017' te gebruiken (voor zondag 6 augustus is de kortingscode NAP2017).

Indruk maken op je geliefde? Pa en ma trakteren op cultuur, natuur en avontuur? Of de kinderen even helemaal wegblazen in letterlijke en figuurlijke zin? Pak de pont naar Historisch Forteiland. Vijftien keer per jaar stellen we dit UNESCO Werelderfgoed open voor publiek. Verken het grootste verdedigingsbolwerk van de Stelling van Amsterdam. Bezoek de bunkers die de Duitsers bezet hebben. Of bezoek de grootste meeuwenkolonie van Nederland die huist op het Forteiland. En schrijf je eigen geschiedenis.

Een dagje Forteiland is inclusief overtocht van en naar het eiland, een rondleiding van anderhalf uur, de ruimte om zelf op verkenning te gaan en toegang tot musea en exposities op het eiland.
 

 

Fort IJmuiden
Team PBN
Mokerstraat 28-30
1021 KC Amsterdam
tel. 020-6263600
e-mail: info@pbn.nl

Meer informatie en online tickets op de website www.historischerondleiding.nl