Fogol

5% korting op de vogelexcursies in Nederland

Houders van de Natuurpas hebben 5% korting op de vogelexcursies in Nederland. U kunt gebruik maken van deze korting door bij uw boeking op de Fogol-website in het opmerkingenveld uw beschermernummer te vermelden.  Na uw aanmelding kunt u het betalingsverzoek negeren en ontvang u een e-mail met de berekende korting.

Fogol organiseert Vogelexcursies waarbij we ontspannen naar vogels kijken met daarbij een goed verhaal. De meeste excursies gaan naar het mooie vogeleiland de Kreupel in het IJsselmeer, een onbewoond eiland met duizenden (broed)vogels. Met het historische zeilschip de Schuttevaer varen we vanuit de haven van Enkhuizen naar het vogeleiland. Elke excursie heeft een ander thema met daarbij een korte presentatie over het onderwerp. 

Langzaam breiden we ons aanbod ook uit naar andere bestemmingen. De excursies zijn ook leuk als je nog niet eerder op vogelexcursie bent geweest en dat graag eens wil proberen. Er varen elke excursie ervaren vogelaars mee. De vogelexcursies worden duurzaam ondernomen, zo leggen we zeilend de route af en is het eten biologisch.

 

Fogol
Bramleylaan 36
1695 HG Blokker
tel. 06-30021816
e-mail: debby@fogol.nl

Meer informatie en een overzicht van alle excursies vindt u op de website.