Buitenleven Vakanties

€ 100,- korting op een verblijf in een vakantiehuis.

U krijgt een korting van € 100,- op een verblijf in de periode januari t/m april 2018. Kijk op de website en boek de vakantiewoning die bij u past! Gebruik bij uw boeking actiecode: KERST18. Voorwaarden: Uw verblijf moet plaatsvinden voor 1 april 2018. De actie geldt niet voor reeds gemaakte reserveringen.

U wilt heerlijk op vakantie of een weekendje weg en keuze hebben uit een aanbod vakantiewoningen in de mooiste natuurgebieden van Nederland? Buitenleven Vakanties is een initiatief van dé drie natuurorganisaties van Nederland: De12Landschappen, Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer.  Bij ons vindt u het aanbod van vakantiewoningen in de mooiste Nederlandse natuur. Van bijzondere boerderijen tot een statige villa, er is voor iedereen een droomlocatie. Eén ding hebben ze allemaal gemeen, ze liggen op unieke plekken in de natuur. Overdag genieten van de natuur, al wandelend of fietsend, 's avonds met een glas wijn bij de houtkachel.

 

Reserveren van een vakantiewoning kan online. Heeft u een vraag of wilt u liever telefonisch contact? Bel dan de klantenservice van Buitenleven Vakanties. Deze is telefonisch bereikbaar op 088-2848365 (tijdens werkdagen van 9-17 uur).

Meer informatie en reserveren van een vakantiewoning kan op de website.