Een jaar lang genieten van natuur

Beleef Noord-Holland op z'n mooist

Prachtige Natuur- en Wandelgids als welkomstgeschenk

Bescherm de natuur bij u in de buurt. U krijgt er veel voor terug!

Houdt u van natuur? Komt u graag buiten? Word dan ook Beschermer, net als 33.000 andere natuurliefhebbers! Wat houdt het in? Beschermers steunen het werk van onze organisatie: de zorg voor een vitale natuur, waarin zowel mensen, planten en dieren een plek vinden. Dat doen we in onze eigen natuurgebieden, maar ook daarbuiten. Dankzij de bijdragen van onze Beschermers hebben we in de afgelopen 80 jaar Noord-Holland nog mooier kunnen maken. Maar er is meer! Want als Beschermer profiteert u van een aantal exclusieve voordelen.

De voordelen

  • U ontvangt de prachtige natuurgids 'Beleef Noord-Holland op z'n mooist' (240 pagina's dik!) als welkomstgeschenk (t.w.v. € 15,95).
  • Met uw pas heeft u toegang tot onze natuurgebieden. Plus 700 terreinen, kastelen en landgoederen van andere provinciale landschappen in Nederland.
  • Vier keer jaar ontvangt u ons tijdschrift. Vol met nieuws over natuurgebieden, dieren, activiteiten en leuke routes.
  • U profiteert van aantrekkelijke kortingen op excursies, toegang tot musea, natuurartikelen, boeken en nog veel meer.

Zo geregeld. Het welkomstpakket ligt voor u klaar!

Beschermer worden is makkelijk. Vul het formulier in en u ontvangt het welkomstpakket met de natuurgids, het laatste tijdschrift en uw Beschermerspas. De minimale jaarbijdrage is € 25,-. Het is ook mogelijk om per maand te betalen (vanaf € 2,50 per maand).