Bescherm natuur in de buurt. Je kunt niet zonder

Boterbloemen
© Ron ter Burg / Buiten-Beeld

Rust en ruimte belangrijker dan ooit

Wie houdt er niet van natuur? Het zorgt voor ons voedsel, levert energie, maakt onze lucht schoon en geeft kleur aan ons leven. In tijden van crisis wordt de waarde van natuur extra duidelijk. Nu meer dan ooit is het belangrijk dat we ruimte hebben om even op adem komen. Een moment buiten, zonder zorgen. Met 97 natuurgebieden bieden we Noord-Hollanders een plek om te ontspannen. Dit lijkt misschien vanzelfsprekend, maar het beschermen van deze prachtige duinen, wadden, weilanden en bossen is niet mogelijk zonder financiële steun van betrokken natuurliefhebbers. Help je ook mee? 

Word Beschermer. Het welkomstpakket ligt voor je klaar!

Je kunt direct online doneren (vanaf € 25,-) of betalen via incasso (vanaf € 2,50 per maand). Na verwerking van je aanmelding, ontvang je thuis het welkomstpakket met het laatste magazine, onze natuurgids en je persoonlijke Natuurpas. Hiermee kun je de gebieden ontdekken die dankzij jouw bijdrage beschermd zijn.

Ja, Ik bescherm natuur in de buurt

Mijn gegevens zijn:
Relatietype
Adres
Ik doneer
Bedrag
Bijdrage vanaf € 25,- per jaar. Een extra gift is van harte welkom
Bedrag per jaar
Bijdrage vanaf € 25,- per jaar. Een extra gift is van harte welkom
Bedrag per maand
Bijdrage vanaf € 2,50 per maand. Een extra gift is van harte welkom

Duizenden Noord-Hollandsers beschermen hun natuur. Doe je mee?

Al bijna 85 jaar zorgen we voor de Noord-Hollandse natuur. Wat in 1936 begon met een kleine, betrokken groep natuurliefhebbers die een bos redde van de ondergang, is uitgegroeid tot een stevige organisatie met 97 natuurgebieden. Ons werk wordt voor een groot deel mogelijk gemaakt door de donaties van ruim 32.000 Beschermers. Als dank ontvangen zij elk kwartaal ons magazine en organiseren we speciale activiteiten in de natuur. Kleine lettertjes of verborgen voorwaarden zijn er niet: je kunt op elk gewenst moment jouw donatie aanpassen of stopzetten. Probeer het eens. En laat je verrassen door de prachtige Noord-Hollandse natuur.

Chris Rost
© Cees de Jonge
Boswachter Chris Rost, Team Weidevogelgebieden: 'Met jouw donatie beschermen we planten en dieren en houden we 97 Noord-Hollandse natuurgebieden in topconditie. Voor nu en in de toekomst!'
Magazine 2. 2020

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

Naar boven