Win een lepelaarsarrangement

Prins Hendrik vanuit lucht
© Hotel Prins Hendrik

Uitwaaien en lepelaars en andere vogels kijken op het prachtige waddeneiland Texel

Met deze prijs wordt vogels kijken wel heel erg leuk. Doe mee en maak kans op een heerlijk arrangement op Texel: hét vogeleiland van Noord-Holland. We hebben alles voor je klaar staan om er een onvergetelijke ervaring van te maken. Uiteraard ga je lepelaars zien. Verspreid over eiland brengen honderden lepelaars hier hun jongen groot. Een ideale kans om zelf te ervaren hoe bijzonder deze prachtige vogels zijn. Verder heb je alle tijd om het eiland te ontdekken en te genieten van de dorpjes, het strand en de duinen.

Een volledig verzorgd arrangement voor 4 personen

Na een gratis overtocht met de boot verblijf je twee nachten in Hotel Prins Hendrik. Deze sfeervolle accommodatie ligt pal naast de Waddenzee, een ideaal vertrekpunt om de omgeving te verkennen. Tijdens het verblijf ga je mee op privé-excursie. Een ervaren gids laat je de mooiste vogelplekken van het eiland zien. Wie vogels wilt kijken, heeft een kijker nodig. Dus ontvang je een eigen verrekijker, waarmee je de lepelaars en alle andere vogels van dichtbij kunt bewonderen. Meer informatie vind je onderaan de pagina.

  • Gratis overtocht met veerboot. Je ontvang vooraf een E-ticket voor de overtocht, een auto kan mee.
  • Twee overnachtingen in een 2-persoonskamer (2x) in Hotel Prins Hendrik, inclusief een heerlijk ontbijt.
  • Privé excursie met ervaren vogelgids. Stap in de minibus en zie de mooiste vogelplekken. Duur 3 uur.
  • Verrekijker t.w.v. € 249,-. Je ontvangt een eigen verrekijker (Bynolyt, 8x42), zodat je alle vogels goed ziet.

Wie neem jij mee? Meld je aan voor 30 april 2019!

Ja, ik wil lepelaars zien op Texel

Mijn gegevens zijn:
Adres
Ik ga akkoord met actievoorwaarden. Landschap Noord-Holland mag mij informeren over de activiteiten van de organisatie.

Actievoorwaarden

Deelname is mogelijk t/m 30 april 2019. In de eerste week van mei ontvangen alle deelnemers per e-mail bericht over de uitslag. De winnaar kan tot 31-12-2020 gebruik maken van het arrangement. De boekingsdatum wordt in gezamenlijk overleg bepaald, na afstemming met accommodatie en gids. Het arrangement is geldig voor 4 personen en wordt in 1 keer geboekt (splitsing over meerdere personen met afwijkende data is niet mogelijk).

Als deelnemer ontvang je automatisch onze maandelijkse nieuwsbrief met activiteiten en routes in de Noord-Hollandse natuur. Als je hier geen op prijs stelt, kan je je via de afmeldlink in de e-mail snel en makkelijk uitschrijven. Alle gegevens worden vertrouwelijk behandeld. Meer informatie over ons beleid t.a.v. persoonsgegevens vind je in de privacyverklaring. Het kan zijn dat wij je eenmalig bellen om te vragen of je ons werk wilt steunen met een donatie. Wil je niet gebeld worden? Laat het ons even weten via e-mail.

Twee overnachtingen met ontbijt

Hotel Prins Hendrik staat op één van de mooiste locaties van Texel: op een steenworp afstand van de Waddenzee en omringd door drie natuurgebieden. Hier hoor je het geluid van de vogels en ruik je de zilte geur van het Wad. Voor de winnaar zijn twee kamers voor 2 personen gereserveerd, inclusief ontbijt. Een unieke kans om heerlijk tot rust te komen en te genieten van het eiland en de prachtige natuur.

Hotel Prins Hendrik

Moderne, sfeervolle kamers

Alle kamers hebben een spectaculair uitzicht, zijn warm en stijlvol ingericht met een zithoek, lcd-tv, douche, toilet en koffie/thee-voorzieningen.
Hotel Prins Hendrik - kamer
© Hotel Prins Hendrik

Vogelexcursie

Ervaren gids laat mooiste plekken zien tijdens privé-excursie

Tijdens je verblijf op Texel ga je op pad met een ervaren gids van het Vogelinformatiecentrum. Je wordt met een minibus opgepikt bij het hotel en tijdens de 3 uur durende excursie bezoek je de beste vogelplekken op Texel. Onderweg passeren we de beroemde 'Vogelboulevard' en wordt er een tussenstop gemaakt bij 'De Geul'. Vanaf het kijkpunt heb je uitzicht op de grootste kolonie lepelaars van het eiland.

Vogelinformatiecentrum Texel
Excursie Vogelinformatiecentrum
© Vogelinformatiecentrum
Lepelaars voor de vogelfotohut / Hans Peeters
© Hans Peeters
Wie vogels wilt zien, heeft een kijker nodig. Je ontvangt een eigen verrekijker zodat je de lepelaars van dichtbij kunt bewonderen.
Magazine 1 2019

Vraag gratis het natuurmagazine aan. Op=op

Ontdek de Noord-Hollandse natuur. In het magazine lees je deze keer van alles over de Noordduinen, stinsenplanten en weidevogels. En nog veel meer! Inclusief uitneembare wandelroute door de Noordduinen en de Zandpolder bij Groote Keeten.

Naar boven