Begeleider Gezond Natuur Wandelen

gezond natuur wandelen

Vrijwilligers vacature

Gezocht: vrijwillige begeleiders van wandelingen

De stichting Gezond Natuur Wandelen creëert een netwerk van gratis wekelijkse natuurwandelingen. In Noord-Holland is hiermee gestart maar er zijn nu in heel Nederland van dit soort wandelgroepjes. Met aantrekkelijke en laagdrempelige natuurwandelingen bereiken wij vooral mensen die niet zo actief zijn en weinig in de natuur komen. Door te bewegen, de natuur in te gaan en de contacten bevorderen wij hun gezondheid en welzijn.

De wandelingen zijn een succes en we groeien snel. Daarom zoeken wij vrijwilligers die ons kunnen helpen met het begeleiden van de wandelingen. De frequentie hangt af van uw beschikbaarheid.

Er zijn nu wandelingen in de volgende gemeenten: Alkmaar, Amsterdam, Bergen, Bloemendaal, Castricum, Den Helder, Haarlem, Haarlemmermeer, Heemstede, Heerhugowaard, Heiloo, Hilversum, Hoorn, Landsmeer, Langedijk, Naarden, Oostzaan, Schagen, Texel, Velsen en Zaanstad. Meer informatie.

Heb je interesse of vragen? Neem dan via de mail contact op met projectleider Ronald van Zon.

Voor leuke blogs van deelnemers

Magazine nr. 3

Vraag gratis natuurmagazine aan. Op=op

Ontdek de Noord-Hollandse natuur. In het magazine lees je alles over eendenkooien, duinbeken en vlinders. Met wandelroute (19 km) bij Julianadorp en 't Zand.

Naar boven