Arrangementen Fort K'IJK

Groepsuitjes
Theeschenkerij Fort K'IJK
© S. van Keulen
Groepsuitjes

Bezoek aan Fort K'IJK met lekkers

In de poterne, het centrale deel van het fort, kunt u met een groep genieten van smakelijke hapjes en drankjes. De vriendelijke warme en lichte ruimte is in Scandinavische stijl ingericht en er zijn verschillende tafels en lage zitjes om uit te kiezen. We schenken overheerlijke Illy koffie en losse thee in vele smaken. Naast smakelijke broodjes om van te smullen is er  huisgemaakte taart en zijn er tal van sapjes te verkrijgen. 

De audiotour is een regelrechte aanrader voor klein (vanaf 6 jaar) en groot (100+). Het kost ongeveer 30 minuten om de tour te doen. De tour is binnen in het goed verwarmde fort.  Je bepaalt zelf het tempo en slaat desgewenst een onderdeel over, of doet hem zelfs twee keer. De audiotour is in het Engels, Duits en Nederlands te doorlopen. 

Een bezoek combineer je natuurlijk met iets gezelligs op tafel. Kom je met een gezelschap tot 10 personen, dan is reserveren niet nodig. De audiotour hoef je ook niet te reserveren.

Groepsreserveringen

Reserveren voor een groep vanaf 10 personen is noodzakelijk en kan tot uiterlijk 5 werkdagen tevoren.  Stuur een mail met de datum, tijd van aankomst en het aantal personen. 

Stuur bericht

Theeschenkerij Fort K'IJK / S. van Keulen
© S. van Keulen

Praktische informatie

Reserveer per e-mail
Cover M3 2021

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met de mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

Naar boven
Mycena Gerard Bos

Geniet van de herfst

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang elke maand wandel- en fietsroutes, excursies in de buurt, het laatste natuurnieuws en meer.