Arrangementen Fort K'IJK

Groepsuitjes
Theeschenkerij Fort K'IJK
© S. van Keulen
Groepsuitjes

Bezoek aan Fort K'IJK met lekkers

In de poterne, het centrale deel van het fort, kunt u met een groep genieten van smakelijke hapjes en drankjes. De vriendelijke warme en lichte ruimte is in Scandinavische stijl ingericht en er zijn verschillende tafels en lage zitjes om uit te kiezen. We schenken overheerlijke Illy koffie en losse thee in vele smaken. Naast smakelijke broodjes om van te smullen is er  huisgemaakte taart en zijn er tal van sapjes te verkrijgen. 

De audiotour is een regelrechte aanrader voor klein (vanaf 6 jaar) en groot (100+). Het kost ongeveer 30 minuten om de tour te doen. De tour is binnen in het goed verwarmde fort.  Je bepaalt zelf het tempo en slaat desgewenst een onderdeel over, of doet hem zelfs twee keer. De audiotour is in het Engels, Duits en Nederlands te doorlopen. 

Een bezoek combineer je natuurlijk met iets gezelligs op tafel. Kom je met een gezelschap tot 10 personen, dan is reserveren niet nodig. De audiotour hoef je ook niet te reserveren.

Groepsreserveringen

Reserveren voor een groep vanaf 10 personen is noodzakelijk en kan tot uiterlijk 5 werkdagen tevoren.  Stuur een mail met de naam van het arrangement, de datum, tijd van aankomst en het aantal personen.

Combinatie menu's

 • Zoete belevenis
  Doe de tour, geniet van een drankje naar keuze met huisgemaakte taart € 8,- |
  Op vertoon Natuurpas € 7,- 
 • Soldatenlunch
  Doe de tour, geniet van een drankje naar keuze en een (koud) broodje of tosti € 9,-|
  Op vertoon Natuurpas € 8,-
 • Majorenlunch
  Doe de tour, geniet van een drankje naar keuze en landbrood met 2 kroketten € 11,-|
  Op vertoon Natuurpas € 10,-

Stuur bericht

Theeschenkerij Fort K'IJK / S. van Keulen
© S. van Keulen

Praktische informatie

Reserveer per e-mail
Magazine nummer 4 2018

Vraag gratis het natuurmagazine aan. Op=op

Ontdek de Noord-Hollandse natuur. In het magazine lees je deze keer van alles over de Wadden, mezen in de tuin en vondsten op het strand. En nog veel meer! Inclusief uitneembare wandelroute (14 km) rondom het Amstelmeer.

Naar boven