Filmvoorstelling WAD voor donateurs

Evenementen
Zeehond - WAD Film
© Ruben Smit Productions
Evenementen

Gratis voorstelling film WAD voor donateurs. Met presentatie van maker Ruben Smit

WAD is de eerste natuurfilm over de Nederlandse Waddenzee. Als partner van de film en mede-beheerder van het Noord-Hollandse Wad willen we dit bijzondere moment met je vieren. Speciaal voor onze donateurs organiseren we een eenmalige, gratis voorstelling. Inclusief een presentatie van Ruben Smit. Een mooie kans om te genieten van de spectaculaire beelden en een vraag te stellen aan de filmmaker. Maar wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt. 

Twee voorstellingen, beperkt aantal plaatsen

  • Er zijn twee voorstellingen. In zaal 10 start het programma om 11.00 uur en eindigt de film om 13.30 uur. In zaal 2 begint het programma om 12.30 uur (tot 15.00 uur). 
  • Vanwege de beperkte ruimte is er een maximum van twee kaarten per donateur, zodat zo veel mogelijk donateurs de voorstelling kunnen bijwonen
  • Alleen bestellingen met een geldig donateursnummer worden geaccepteerd. Vergeet dus niet om het donateursnummer in te voeren tijdens de bestelling. Je vindt het nummer (6 cijfers) op de achterzijde van de Natuurpas.
  • Na afronding van de bestelling ontvang je een e-mail ter bevestiging met een uniek bestelnummer. Dit is je toegangsbewijs tot de voorstelling. Neem deze (bij voorkeur geprint) mee.
  • Er zijn geen vaste zitplaatsen in de zaal, je bent vrij om een willekeurige plek te kiezen. In het programma is geen rekening gehouden met een pauze.

Over de film

WAD is de eerste natuurfilm over het Nederlandse Waddengebied. Ruben Smit en zijn crew hebben driehonderd dagen door het Waddengebied gezworven. Dat leverde 500 uur beeld op. De crew wist beelden te maken die nog nooit eerder zijn gemaakt. Met speciale technieken is het microleven in beeld gebracht. Maar ook de jacht van de slechtvalk, de geboorte van zeehonden in het wild, eindeloze sterrenhemels, unieke natuurfenomenen zoals springtij, noorderlicht en een bevroren ijszee passeren de revue. Alles is gefilmd alsof je er zelf naast de zeehond op de zandbank ligt te zonnen.  Dat komt samen met het geluid, wat je letterlijk meeneemt onder het ijs, in het zand en op het wad. Je hoort het geluid van het gras zoals het bergeendje dat ook hoort.

Wadfilm - Ruben Smit
© Ruben Smit Productions

Praktische informatie

Magazine nr. 2

Vraag gratis natuurmagazine aan. Op=op

Ontdek de Noord-Hollandse natuur. In het zomernummer lees je alles over lepelaars, libellen en de wolf. Met fietsroute (23 km) door de veenweiden bij Spaarnwoude.

Naar boven