11e Noord-Hollandse Natuurdag

Evenementen
Noord-Hollandse natuurdag lezing / Erik van der Eijk
© Eric van der Eijk
Evenementen

Houd je agenda vrij voor de Natuurdag

Eén keer in de twee jaar is er een Noord-Hollandse Natuurdag en dit jaar is deze op zaterdag 19 december 2020. Vanwege de corona-maatregelen weten we nog niet of we elkaar gezellig in de Aristo-zalen in Amsterdam-Sloterdijk kunnen ontmoeten, of dat het een bijeenkomst wordt te volgen via internet. In de herfst wordt de beslissing genomen. Noteren in je agenda kan wel alvast!

Alle Noord-Hollandse natuuronderzoekers én natuurliefhebbers zijn welkom om de 12 verschillende presentaties te volgen. Enkele sprekers zijn al bekend: Piet Zomerdijk (over smienten), Lars Buckx (over ringstation Van Lennep), Lucas Alferink (over camera’s die insecten automatisch herkennen), Geert Timmermans (25 jaar onderzoek aan ringslangen), Hans Stapersma (40 jaar SVN), Dick Melman (voedsel grutto’s in plas-dras) en Luc Knijnsberg (nachtvlinders).

De POFF en Landschap Noord-Holland organiseren deze Natuurdag en de Nationale Postcode Loterij en de Provincie Noord-Holland maken de dag financieel mogelijk.

Smient
© Menno Schaefer

Praktische informatie

Magazine 2. 2020

Maak gratis kennis met ons magazine

Ben je liefhebber van natuur? Dan mag je ons magazine niet missen. Met mooiste natuurfoto's, opvallende weetjes over dieren én verrassende achtergrondverhalen uit het veld. Inclusief fiets- of wandelroute. 

Naar boven