Za 22 juli: Rondvaart met giftgevers van de nieuwe excursieboot Eilandspolder 15.30 uur

030010717e - Op bestelling

Exclusief voor giftgevers nieuwe excursieboot Eilandspolder

Alle giftgevers van onze actie "Nieuwe excursieboot voor de Eilandspolder" mogen een persoonlijke proefvaart maken met de nieuwe boot. Een excursieboot die helemaal voldoet aan de eisen van deze tijd, compleet met elektromotor. U heeft tijdens de vaartocht dus geen last meer van een lawaaierige dieselmotor! De boot heeft een klep zodat ook rolstoelen mee kunnen. U wordt ontvangen door onze gids bij de werkschuur in Driehuizen die u voor een uur mee neemt de Eilandspolder in. U maakt een afwisselende vaarexcursie door een prachtig eilandenrijk met volop aandacht voor natuur en cultuur! U stapt in bij het botenhuis en we varen u naar Graft en vervolgens weer terug naar de werkschuur. 

Foto: Katinka Krijgsman
Tip van de boswachter: Wilt u deelnemen in een rolstoel? U kunt dit telefonisch regelen via onze front office:088-0064400. Bellen kan op werkdagen van 08.30-17.00 uur.
Vertrektijd excursie: 15.30 uur
Vertrekpunt: We willen u vragen te parkeren buiten het dorp Driehuizen, aan de Schermerkant. Vanuit het dorp is het 1 kilometer lopen over het Oudelandsdijkje naar de werkschuur. Op het Oudelandsdijkje heeft u al een mooi uitzicht over de polder aan uw linkerhand. Parkeerplekken bij de werkschuur houden wij graag vrij voor mensen in een rolstoel of mensen die moeilijk ter been zijn.
Deelname: 24 personen, waarvan maximaal 2 personen in een rolstoel.

Parkeren: We willen u vragen te parkeren buiten het dorp Driehuizen, aan de Schermerkant, langs de Oostdijk. Vanuit het dorp is het 1 kilometer lopen over het Oudelandsdijkje 1a naar de werkschuur. Op het Oudelandsdijkje heeft u al een mooi uitzicht over de polder aan uw linkerhand. Parkeerplekken bij de werkschuur houden wij graag vrij voor mensen in een rolstoel of mensen die moeilijk ter been zijn.

Reserveren

Helaas is deze activiteit al verstreken, en is het niet meer mogelijk om te reserveren.