Vr 30 maart: EHBO op afgelegen locaties - locatie Werkschuur Eilandspolder

20180330 - Op bestelling

Vrijwilligers werken soms diep in een terrein of op een eilandje dat alleen met een boot is te bereiken. Wat moeten ze doen als er een calamiteit is? Mensen leren tijdens deze cursus welke voorbereidingen ze moeten treffen en hoe ze adequaat kunnen handelen bij ongelukken. De cursus bevat EHBO inclusief gebruik van de AED.

Tijd: 10.00-16.30 uur
Aantal deelnemers: maximaal 12
Cursusleider: Marjolijn Noom
Administratiekosten: € 10,-. (administratiekosten zijn bij annulering niet terug te vorderen)
Plaats: Werkschuur Eilandspolder, Oudelandsdijk 1a, 1844 KN Driehuizen. 

Deze cursus is alleen toegankelijk voor vrijwilligers die actief zijn in het natuurbeheer bij natuur- en recreatieorganisaties in Noord-Holland of zelfstandige werkgroepen aangesloten bij Landschap Noord-Holland. Per groep kunt u twee deelnemers voor deze cursus inschrijven. Meld u aan via onderstaand formulier. Geef daar s.v.p. aan in welke Vrijwilligersgroep u actief bent. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annika Langeveld: 088-0064482.

Samenwerking

De cursus is onderdeel van het programma Betrekken bij Groen van de Provincie Noord-Holland. Zij stelt jaarlijks ruim € 600.000 beschikbaar om vrijwilligerswerk in de natuur te stimuleren. De samenwerkende Terrein Beherende Organisaties (TBO) voeren het programma uit. In deze TBO zijn verenigd: het Amsterdamse Bos, Goois Natuurreservaat, IVN Noord-Holland, Landschap Noord-Holland, Milieufederatie Noord-Holland, Natuurmonumenten, PWN, Recreatie Noord-Holland, Recreatieschap West-Friesland, Staatsbosbeheer en Waternet.

Reserveren

Helaas is deze activiteit al verstreken, en is het niet meer mogelijk om te reserveren.