VOL 12 augustus- Exclusieve vaarexcursie voor giftgevers watersnipactie 13.30 uur

20180512000 - Op bestelling

Voor giftgevers die een donatie hebben gedaan voor inrichting van het Watersnippenland in het Ilperveld organiseren wij een exclusieve vaarexcursie (gratis) naar de locatie van het project. Mede door de giften van donateurs is de bosmanmolen inmiddels geplaatst en zijn de buizen gelegd om greppels van water te voorzien. In juli worden de sloten hersteld en daarmee is het project afgerond. De bosmanmolen werkt perfect waardoor we dit voorjaar al voor 20 hectare plas/drasland zelf de waterstand kunnen reguleren. Vol spanning hopen we op de komst van veel watersnippen, zodat het Ilperveld weer en waar snippenland kan worden.

Giftgevers kunnen kiezen uit twee data in mei en augustus voor deelname aan de vaarexcursie. De excursie duurt ongeveer twee uur. Aanmelden is nodig (maximaal 2 personen per aanmelding).

Vertrekpunt: parkeerplaats bij het Ilperveld, Kanaaldijk 32A, 1121 NX  Landsmeer. U kunt op verschillende manieren naar het Ilperveld komen: per (OV)fiets, openbaar vervoer of per auto. Een uitgebreide routebeschrijving voor alle vervoersmogelijkheden vindt u op www.ilperveld.nl. Bij het Ilperveld is voldoende parkeergelegenheid.

Reserveren

Helaas is deze activiteit al volgeboekt, en is het niet meer mogelijk om te reserveren.