Do 19 april: Gereedschap gebruik & onderhoud - locatie Ruige Hof Amsterdam GEANNULEERD

201804199 - Op bestelling

Tijdens deze cursus krijgen vrijwilligers beter inzicht in het gebruik en de werking van de vele soorten handgereedschappen. Diverse zagen, snoeischaren, steek en plagschoppen komen aan bod. Er wordt geoefend met een veilige werkhouding tijdens het gebruik van het gereedschap. En het onderhoud van het gereedschap is een belangrijk onderdeel van de cursus.

Tijd: 09.30-16.00 uur
Aantal deelnemers: Max. 8
Cursusleider: Annika Langeveld
Administratiekosten: € 10 (Administratiekosten zijn bij annulering niet terug te vorderen)
Plaats: Ruige Hof, Abcouderstraatweg 77, 1105 AA Amsterdam-Zuidoost. Routebeschrijving.

Deze cursus is alleen toegankelijk voor vrijwilligers actief in het natuurbeheer bij natuur- en recreatieorganisaties in Noord-Holland of zelfstandige werkgroepen aangesloten bij Landschap Noord-Holland. Meld u aan via onderstaand formulier. Geef daar s.v.p. aan in welke Vrijwilligersgroep u actief bent.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Annika Langeveld: 088-0064482.

Samenwerking

De cursus is onderdeel van het programma Betrekken bij Groen van de Provincie Noord-Holland. Zij stelt jaarlijks ruim € 600.000 beschikbaar om vrijwilligerswerk in de natuur te stimuleren. De samenwerkende Terrein Beherende Organisaties (TBO) voeren het programma uit. In deze TBO zijn verenigd: het Amsterdamse Bos, Goois Natuurreservaat, IVN Noord-Holland, Landschap Noord-Holland, Milieufederatie Noord-Holland, Natuurmonumenten, PWN, Recreatie Noord-Holland, Recreatieschap West-Friesland, Staatsbosbeheer en Waternet.

Reserveren

Helaas is deze activiteit al verstreken, en is het niet meer mogelijk om te reserveren.