Do. 16 nov. Tentoonstelling 13-14.30 uur open in Huis Leyduin, Vogelenzang

040 - Op bestelling

In Huis Leyduin gelegen op Buitenplaats Leyduin is de tentoonstelling Mezen en andere vogels te zien. Huis Leyduin is het voormalig huis van de familie Dorhout Mees. De titel van de tentoonstelling is een verwijzing naar deze familie.

Het is een zeer diverse tentoonstelling van keramiek, schilderijen, sieraden, fotografie, beelden tot installaties. U kunt uw bezoek combineren met fijne wandeling in het bos of een bezoek aan Gasterij Leyduin.

De openstelling van het huis verschilt per week i.v.m. huwelijksvoltrekkingen en vergaderingen in Huis Leyduin en staat vrijdags voor de week daarna op deze website. Vandaag is de expositie open van 13.00-14.30 uur. De beachflags Expositie Open staan dan bij het huis opgesteld. Deze tentoonstelling is gratis te zien tot 15 december 2017 en u bent van harte welkom.

Huis Leyduin is met de fiets goed bereikbaar via de Leidsevaart of de Vogelenzangseweg. Het adres daarvoor is Tweede Leyweg 1 in Vogelenzang. Er is een parkeerplaats met 60 plaatsen. Het enige en juiste navigatieadres voor de parkeerplaats is Woestduinweg 4, Vogelenzang.

Reserveren

Helaas is deze activiteit al verstreken, en is het niet meer mogelijk om te reserveren.