Dinsdag 16 januari: Korte rondleiding door Huis Leyduin om 13.30 of 14.30 uur

040070118 - Op bestelling

Volg eens een korte rondleiding door de benedenverdieping van Huis Leyduin, het statige hoofdhuis van buitenplaats Leyduin. De ontvangstkamer van de familie, de woonkamer, dinerkamer, de klompenkeuken, de dienkeuken, de keuken met aga-fornuis en de luxe veranda. U krijgt antwoord op vragen als: Wie hebben hier gewoond, wanneer en door wie werd het gebouwd en welke invloedrijke families woonden er nog meer de de buitenplaats. Daar zijn mooie anekdotes over te horen! 

Het is mogelijk om in dit fraaie huis te trouwen, vergaderen of familiebijeenkomsten te houden. En er is zelfs kantoorruimte op de bovenste twee verdiepingen beschikbaar. De informatie ligt voor u klaar maar is ook digitaal beschikbaar op www.buitenplaatsleyduin.nl

Onze enthousiaste vrijwilligers leiden u met veel plezier rond. Na uw bezoek kunt u nog een heerlijke wandeling maken of genieten van een hapje of drankje bij gasterij Leyduin ofwel Juffershuis dat ca. 100 meter verderop ligt.

Foto's: Dutchphoto
Tijd: 13.30 uur of 14.30 uur. Aanmelden is niet nodig behalve wanneer u met een groep komt. Stuur dan een e-mail
Vertrekpunt: Het parkeerterrein Woestduinweg 4, 2114 BJ Vogelenzang. Voor fietsers is er vanaf de Vogelenzangseweg en vanaf de Leidsevaart toegang. Klik hier voor de routebeschrijving.
Kosten: Gratis.

Reserveren

Helaas is deze activiteit al verstreken, en is het niet meer mogelijk om te reserveren.