Win een dvd van de Uilenbal film

Met hele gezin genieten van avonturen in de Nederlandse natuur

Dé feelgood familiefilm voor natuurliefhebbers!

Doe mee aan de actie en maak kans op een van de 25 gratis dvd's

De feelgood familiefilm "Uilenbal" was in 2016 een groot succes in de Nederlandse bioscopen. De film vertelt het verhaal over de 8-jarige Meral die het muisje Piepiep in haar nieuwe huis vindt. Ze neemt de muis mee op schoolkamp en maakt daardoor snel nieuwe vrienden. Maar dan wordt Piepiep gegrepen door een uil. Dat levert spannende avonturen op in de natuur! Vanaf 14 februari is de film ook beschikbaar op dvd. Wilt u binnenkort ook met het hele gezin genieten van deze leuke film? Vul dan het formulier hiernaast in en maak kans op één van de 25 gratis dvd's.

Over de film

De film Uilenbal ging in première tijdens het Cinekid Filmfestival 2016. De cast bestaat onder andere uit: Mimoun Oaissa, Birgit Schuurman, Fabian Jansen, Hiba Ghafry en Matheu Hinzen. Uilenbal is een film van Simone van Dusseldorp (Kikkerdril). Simone won onlangs een oeuvreprijs voor haar films die de harten van kinderen en ouders raken. De film is ook geselecteerd voor de Berlinale Generation. De dvd wordt uitgebracht door Just4Kids.


Lijkt het u leuk om uilenballen te pluizen met uw (klein)kinderen? Kom dan naar onze (gratis) pluisavonden in februari, maart of april.