Gratis tijdschrift

Maak kennis met hét vernieuwde tijdschrift over de Noord-Hollandse natuur

Hét tijdschrift voor liefhebbers van natuur in Noord-Holland

Vraag gratis het herfstnummer aan. Op=op

Bent u liefhebber van natuur? Komt u vaak buiten en vindt u het leuk om nieuwe dingen te leren over het landschap en de planten/dieren die er leven? Dan mag u het tijdschrift van Landschap Noord-Holland niet missen. Er is geen vergelijkbaar blad dat zo uitputtend de natuur in de provincie behandeld. Vier keer per jaar ontvangen onze 33.000 Beschermers deze bijzondere productie. Al 42 jaar! Met de mooiste natuurfoto's en de laatste informatie van onze mensen in het veld. Bent u al geïnteresseerd? Vul dan snel het formulier in en ontvang een gratis exemplaar.

Onderwerpen in dit nummer

  • De Grafelijkheidsduinen; het mooiste geheim van Den Helder. Wandel mee door deze natte duinvallei met wilde paarden en zingende vogels.
  • Muizen zijn klein, maar belangerijk. In de natuur spelen ze een cruciale rol. Een portrettengalerij van 11 Noord-Hollandse soorten.
  • Wie helpt de padden van Leyduin veilig oversteken? Een project om drie paddentunnels onder het steeds drukkere fietspad aan te leggen.
  • Op zoek naar de geheimzinnige bunzing. Hoe vrijwiligers met cameravallen de verspreiding van marterachtingen in kaart brengen.
  • De natuurbrug Zeepoort is opgeleverd. Dieren en planten kunnen zich weer vrijelijk verspreiden en voortplanten.
  • Broedende lepelaars pal naast de snelweg bij Haarlem. Boswachter Kees Perquin gaat er vaak even kijken. Hij is niet de enige.

En nog veel meer. U leest het allemaal in het vernieuwde tijdschrift.