Nationale Postcode Loterij sponsor van Landschap Noord-Holland

De Nationale Postcode Loterij is de grootste goede doelen loterij van Nederland. Vijftig procent van de jaarlijkse opbrengst van de lotenverkoop gaat naar 92 goede doelen op het gebied van natuur en milieu, ontwikkelingssamenwerking en mensenrechten. Landschap Noord-Holland is sinds 1996 partner en dat komt tot uiting in de vele tientallen projecten die Landschap Noord-Holland met de bijdrage van de Postcode Loterij kan realiseren. Wilt u meer informatie over de Nationale Postcode Loterij en haar goede doelen, kijk dan op deze website. Meer informatie over de 12 provinciale Landschappen en de Postcode Loterij? Kijk dan hier. Rechts staan gebieden die zijn ingericht met steun van de Postcode Loterij.

Loten kopen?

Wilt u direct loten aanschaffen of wilt u vragen stellen m.b.t. de loterij, belt u dan naar de Ledenservice van de Nationale Postcode Loterij: 0900 - 300 1500 (50 cent per gesprek, bereikbaar ma t/m vr van 09.00 - 21.00, za 10.00 en 16.30 uur).

Op de foto Michiel Verboven (Managing Director Postcode Loterij) en Hank Bartelink (LandschappenNL). Foto: Roy Beusker Fotografie