In 2017 opent het fort zijn deuren

Kom alvast een kijkje nemen in het gloednieuwe bezoekerscentrum in Fort bij Krommeniedijk

Fort K'IJK is open. Kom kijken!

WELKOM

De deur staat voor u open! In dit belevingscentrum komen ‘Natuur & Landschap binnen de Stelling van Amterdam’ tot leven. Kijken wordt zien. Hoe werd een fort gebouwd, geheim gehouden en ervaar de inundatie. Welke bewegingen zijn er in de natuur, onzichtbare natuur, zeldzame natuur. En wat zijn de toekomstdromen voor de Stelling? Volg de Stellinglijn als bron van alle verhalen en neem deel aan dit verhaal! 

LANGSKOMEN? MELD JE AAN!

Data 10-11 uur 11-12 uur 13-14 uur 14-15 uur
Zo 18 juni Aanmelden Aanmelden Aanmelden Aanmelden
Vr 7 juli Aanmelden Aanmelden Aanmelden Aanmelden
Zo 9 juli Aanmelden Aanmelden Aanmelden Aanmelden
Vr 14 juli Aanmelden Aanmelden Aanmelden Aanmelden

SNEAK-PREVIEW PROGRAMMA

Medewerkers van De Heeren van Zorg heten u van harte welkom. Kom heerlijk koffie drinken op ons terras. Proef de lekkere versnaperingen, soep met landbrood staat voor u klaar. Omdat het terrein nog een bouwplaats is, geldt er een maximaal aantal personen op het terrein en is aanmelding verplicht.

FORT K'IJK

In het najaar van 2017 gaan in het linkergedeelte van het fort jongvolwassenen met autisme wonen, trainen en werken. De Heeren van Zorg begeleidt deze weg naar zelfstandigheid. Stadsherstel Amsterdam restaureert en verbouwt het fort met financiering van de Provincie Noord-Holland.

ROUTEBESCHRIJVING

Adres: Lagendijk 22 in Uitgeest. Routebeschrijving.
Met openbaar vervoer: Kom met de trein naar Krommenie Assendelft, daarna fietsen (10 min) of wandelen (3,5km). Of met bus 69 vanaf station Uitgeest tot Glennstraat, daarna wandelen (20 min).
Met de auto: Parkeren kunt u bijvoorbeeld bij de parkeerhaven bij Lagendijk 33, ongeveer 20 minuten wandelen naar het Fort.

PARTNERS